Simple_banner_duraspin

Om oss

TILLSAMMANS SKAPAR VI FRAMTIDENS SÄTT ATT BYGGA

Vi är SENCO, banbrytare inom infästningslösningar sedan 1951. SENCO är synonymt med infästning för att vi är specialister inom just det området. Vi är stolta över våra innovationer och breda infästningssortiment som varit med och förändrat sättet vi bygger på och som blivit nya standarder inom byggindustrin. Till exempel innovationer som Fusion-tekniken och Duraspin.

Hur arbetar vi för att få fram nya innovativa produkter till marknaden? Genom att samarbeta med våra slutanvändare för att se vad som motiverar dem och se vilka behov de har för att kunna utföra sitt jobb bättre, effektivare och mer hållbart. Vi på SENCO brinner för att hitta de bästa infästningslösningarna för våra kunder och genom ett starkt engagemang och samarbete tillsammans dig är vi alltid redo att ta oss ann nästa utmaning för att hitta den bästa lösningen för dig.

Alla som jobbar med infästning vet att verktyget du använder är direkt avgörande för slutresultatet. Ett bra verktyg hjälper dig att framhäva dina styrkor, optimerar din effektivitet och du kan lita på att det fungerar lika bra varje dag.

 Kvalité finns i vårt DNA och det genomsyrar allt vi gör, från våra verktyg till våra tjänster. Alla SENCO-verktyg är byggda för lång hållbarhet; så du kan använda ditt verktyg ofta och under lång tid, över flera generationer.

Vårt framtidstänk håller oss i framkant. Vi letar alltid efter nya idéer för att skapa nytänkande innovationer och förbättra existerande produkter och tjänster. Och i allt vi gör, tar vi stort ansvar. Det innebär att vi tar ansvarsfulla och medvetna val för att ta hand om vår planet och alla de som bor på den. Under nyheter hittar du information om nya SENCO-produkter, teknik och utveckling. 

På SENCO har vi ett gemensamt mål - att tillsammans med våra kunder och slutanvändare skapa och erbjuda de bästa tjänsterna, arbetsflödena och produkterna. Vi är lösningsorienterat företag med drivna kollegor och öppen kommunikation. Det inspirerar oss att komma med idéer för att bygga vidare på nya och banbrytande produkter. Har du funderingar kring våra produkter? Hör av dig till oss!

SENCO är en del av Kyocera Senco Euorope och finns i över 20 länder i Europa vilket ger oss en stark närvaro på din marknad.